Skip to content

Muzieksafari

Datum/Tijd
21 jan 2023
13:00 - 16:00

Locatie
Cultuurhuis Heemskerk
Maerten van Heemskerckplein 5


In de week van 6 februari starten er weer kennismakingscursussen voor alle instrumenten bij Cultuurhuis Heemskerk. Alleen is het kiezen van een instrument soms lastig. Om je hierbij te helpen komt Cultuurhuis Heemskerk daarom met de Muzieksafari op zaterdag 21 januari. Op 1 middag kun je verschillende instrumenten zien, horen en uitproberen. Wanneer je enthousiast bent kun je je daarna meteen inschrijven voor een kennismakingscursus. 

Populaire instrumenten zoals piano, gitaar of drums kennen we allemaal wel, maar is dat ook het instrument wat het beste bij je past? Of spreken klassieke instrumenten je misschien meer aan? De strijkinstrumenten zoals viool, cello en contrabas, dwars- of blokfluit, harp of de blaasinstrumenten? Trompet, saxofoon, trombone, bariton… er is zoveel keuze! Tijdens de muzieksafari ga je in een groepje samen met een docent gedurende 1 uur verschillende instrumenten langs. De docent laat het instrumenten zien, horen en laat het jou natuurlijk ook uitproberen.

De docenten
Julian du Perron – popinstrumenten
Lindy Karreman – blaasinstrumenten
Marta Atcher Soler – strijkinstrumenten

De muzieksafari is op zaterdag 21 januari om 13:00, 14:00 en 15:00 uur en is gratis toegankelijk. Meld je aan via info@cultuurhuisheemskerk.nl. Voor meer informatie over de muzieksafari of de kennismakingscursussen kijk op www.cultuurhuisheemskerk.nl

Back To Top