skip to Main Content
Workshop Mozaïek De Natuur

Workshop Mozaïek de natuur

Datum/Tijd
14 mei 2022
13:30 - 16:30

Locatie
Kasteel Assumburg tuin
Tolweg 9


In het voorjaar zijn er vele leuke en leerzame workshops bij kasteeltuin Assumburg, met een thema natuur gerelateerd. Een mooie inspirerende omgeving om het beste uit je te halen. Zo zul je zien dat er in iedereen een ware kunstenaar schuilt. De workshops zijn voor volwassenen en jongeren vanaf 14 jaar en ouder. Ook leuk om samen met je zoon, dochter, vader of moeder te doen of cadeau te geven op een verjaardag, afscheid of vader- en moederdag met onze cadeaubon.

Wil je mozaïeken ‘a la Gaudi’? We werken met gekleurde scherven en de combinatie zodat er één geheel ontstaat. Te denken valt aan bloemmotieven, oortjes, spiegeltjes, kralen etc. Delfts blauw, servies, wedgewood of chinees porselein om een dier, bloem of natuur mee te maken. Aandacht is er voor de achtergrondkleur waardoor het gekozen motief het beste uitkomt. Er kan gekozen worden uit een aantal onderzetters of een schilderij van 30 x 30 cm. De voeg met de juiste kleur en beschrijving krijg je mee naar huis.

De workshop wordt gegeven door beeldend kunstenaar Annemarie Sybrandy. Naast de workshopkosten zijn er € 12,50 aan materiaalkosten.

Voor aanmelden klik hier

Back To Top
X