Cultuur in Heemskerk kent vele vormen en uitingen. Er zijn meer dan 20 koren, vele bands, kunstenaars en kunstenmakers, orkesten, dansscholen en organisaties die de amateurkunst zichtbaar maken. De Cultuurdenktank, met leden van de Dance Studio Patty, The Worksout, Kijk!, de HKH, Perzwon/De Cirkel en Cultuurhuis Heemskerk komen circa 4 keer per jaar bij elkaar om het cultuurbeleid en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van cultuur te bespreken. Eënmaal per jaar is er een cultuurbeursvloer waar zowel vertegenwoordigers uit de amateurveld uitgenodigd worden als wel organisaties zoals Welschap Welzijn, VivaZorggroep, etc. die in contact komen met mensen die zoeken naar cultuuruitingen.

Jaarlijks worden er twee grote evenementen georganiseerd door Cultuurhuis Heemskerk waar de Heemskerkse amateurkunst letterlijk en figuurlijk een podium wordt geboden. Voor meer info kijk bij IkToon Heemskerk.

Ben jij actief in de amateurwereld en wil je graag mee denken en praten? Stuur even een e-mailtje naar: monique@cultuurhuisheemskerk.nl