skip to Main Content

‘Lang leven de ezels!’ is een project van Cultuurhuis Heemskerk om het cultuuraanbod voor Heemskerkse senioren te versterken en verder uit te breiden. Dit doen we in afstemming en in samenwerking met alle lokale culturele partners en organisaties die zich met ouderen bezig houden. Het project wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Heemskerk en Stichting De Grijze Ezel. Naast themabijeenkomsten voor professionals uit de sector organiseert Cultuurhuis Heemskerk ook zelf activiteiten voor ouderen. In het nieuwe seizoen wordt het kennismakingsaanbod tekenen, instrument op zolder en dansend (g)oud voortgezet. Ook de cultuurredactie zet haar werk voort en zoekt uitbreiding van het team. Nieuw in het aanbod is de opfriscursus gitaar op zolder en de popcursus.

Cultuurredactie

De cultuurredactie is een groep actieve senioren die verslag doet van culturele activiteiten in Heemskerk zoals tentoonstellingen, voorstellingen en evenementen. Hun berichten, interviews en videoverslagen zijn te zien via de facebookpagina www.langlevendeezels.nl. Het team werkt samen met RTV Heemskerk en het Contactblad voor senioren en zoekt uitbreiding om nog meer culturele parels uit Heemskerk in beeld te gaan brengen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mark van der Jagt en Saskia Vroom van Cultuurhuis Heemskerk: info@cultuurhuisheemskerk.nl of 0251-836003.

Blijf ontdekken en creeren

Een leuke, gezellige tekencursus voor zowel beginnende als ervaren senioren....
Lees meer

Dansend (g)oud

Dansend (g)oud is voor iedereen boven de 60 jaar die van dansen houdt
Lees meer

Heemskerkse cultuurredactie

Wie wil deelnemen aan de Heemskerkse cultuurredactie.....
Lees meer

Instrument op Zolder

Ligt uw instrument op zolder te verstoffen?.....
Lees meer

Spelen in een Band

Ook al speel je geen noot, geen nood!
Lees meer
Back To Top
X