SPEEL MEE! ACTIE

Twee maal per jaar worden er creatieve cursussen aangeboden voor kinderen van 7 t/m 11 jaar. Acht lessen voor € 80,-. Kijk bij het aanbod welke creatieve cursussen deze keer worden aangeboden.

ExposUre

Exposure is een project voor jongeren van 13 t/m 16 jaar. Een dj-cursus, een tekencursus en de Rappe Reporter zijn activiteiten waar je op in kunt schrijven of voor aan kunt melden. Alle drie de activiteiten eindigen in een spectaculaire eindpresentatie.

• Deze dj-cursus is gratis en wordt gegeven door Sonny Bas. Je wordt opgeleid tot HuisDJ van Welschap Welzijn en kunt draaien tijdens de kinderdisco’s. Wil je mee doen of meer info? Stuur een email naar  info@cultuurhuisheemskerk.nl.
  • De Tekencursus wordt door Ellen van Putten gegeven. Van al deze kunstwerken maken we een onvergetelijke mixedmedia-installatie voor de expositie!
  • Bij de Rappende Reporter ga je aan de slag met Amber Veldhoen (jongerenwerker bij Welschap Welzijn) en Henk van RTV IJmond. Je gaat onderzoek doen naar kunst en cultuur in Heemskerk en gaat aan de slag met camera, microfoon en monteren. We zijn nu al benieuwd naar de reportage! Opgeven of meer info? Stuur een email naar  info@cultuurhuisheemskerk.nl.