skip to Main Content

TEKENATELIERS VOOR KINDEREN EN JONGEREN

Tekenen is een hele ontspannende bezigheid die helpt om alle indrukken van de dag te verwerken. Bij deze cursussen staat het ontdekken van de creativiteit en werken met verschillende materialen en werkvormen centraal.

BEELDENDE WORKSHOPS IN KASTEELTUIN ASSUMBURG

Een zaterdag vol inspiratie en ontspanning in het bezoekerscentrum en de kasteeltuin Assumburg. Cultuurhuis Heemskerk biedt acht diverse workshops aan, waarin beeldend kunstenaars de deelnemers nieuwe technieken leren en direct met ze aan de slag gaan. Elk vanuit hun eigen invalshoek gebruiken ze de natuur en de seizoenen als inspiratie voor de workshop. Het eindresultaat is altijd verrassend en kijk je mee naar huis. Alle workshops zijn voor jongeren vanaf 14 jaar en volwassenen. Leuk en gezellig om samen je (puber)kind te doen of je vader/moeder. Klik hier voor meer info.

BLIJF ONTDEKKEN EN CREEEREN

Op de donderdagochtend werken senioren o.l.v. Nanneke Bastiaan aan hun kunstwerken. Er wordt een bepaalde kunstenaar besproken en naar aanleiding van zijn werk, ga je aan de slag. Klik voor meer info hier.

 

Back To Top
X