skip to Main Content

Corona Toegangsbewijs Check

Gelukkig kunnen alle lessen, repetities en workshops doorgaan. Dit is onder voorwaarde dat alle leerlingen, cursisten en bezoekers van het cultuurhuis van 18 jaar en ouder een Corona Toegangsbewijs (QR-code in de app of op papier met geldig ID) laten zien bij binnenkomst. Er wordt gecontroleerd op CTB en een geldig ID.

Mondkapjes

Daarnaast is het in de gemeentehal, bibliotheek en cultuurhuisplein verplicht om een mondkapje te dragen voor iedereen vanaf 13 jaar.
In de lokalen hoeft geen mondkapje te worden gedragen.

Basisregels

De basisregels helpen om de verspreiding van het virus tegen te gaan:

  • Afstand houden
  • Handen wassen
  • Voldoende frisse lucht (de lokalen van het cultuurhuis hebben goede ventilatie)
  • Bij klachten thuis blijven (indien mogelijk biedt de docent een vervangende online les aan)

Brengen, ophalen en wachten

  • Wij vragen om kinderen zoveel mogelijk zelfstandig te laten komen.
  • Als de bibliotheek open is kunnen ouders in de bibliotheek / cultuurhuisplein wachten of in de bibliotheek gebruik maken van de lees- en computertafels, hiervoor is geen Corona Toegangsbewijs nodig.
  • Als de bibliotheek gesloten is wordt de controle bij de schuifdeur uitgevoerd en moeten ouders die willen wachten in het cultuurhuis wel een CTB tonen.
  • Het is niet toegestaan om als niet deelnemer aan een activiteit gebruik te maken van de koffiemachine.
  • Om een les, repetitie of uitvoering bij te wonen is altijd een CTB nodig.

Openingstijden bibliotheek

Maandag 9:00 – 17:00
Dinsdag 9:00 – 17:00
Woensdag 9:00 – 20:00
Donderdag gesloten
Vrijdag 9:00 – 17:00
Zaterdag 11:00 – 16:00
Concerten

Bij de door het cultuurhuis georganiseerde concerten geldt een Corona Toegangsbewijs voor al het publiek van 13 jaar en ouder en voor de spelers / leerlingen van 18 jaar en ouder.

Alternatieve les

Indien je door deze maatregelen geen les meer in het cultuurhuis wilt of kunt volgen kan de docent een online les als alternatief aanbieden.
Geef dit aan bij je docent, we denken graag met je mee.

Hulp bij Corona Toegangsbewijs verkrijgen

Indien je wel gevaccineerd of getest bent, maar het lukt niet om een de app te installeren of de QR code uit te printen dan kunnen de medewerkers van de bibliotheek daarbij helpen. Je kunt tijdens openingstijden van de bibliotheek langs komen of bij het inloopspreekuur  van seniorweb op maandag van 13.30 tot 15.30 in de bibliotheek / cultuurhuis. Meer informatie over het installeren van de app of printen van de code is hier te vinden https://www.bibliotheekijmondnoord.nl/actueel/nieuws1/hoe-krijg-je-een-coronabewijs-.html

Regelgeving Kunst en Cultuur

We hopen iedereen hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en hopen op ieders begrip bij het uitvoeren van de ons opgelegde maatregelen.
We hopen er samen voor te kunnen zorgen dat de lessen en activiteiten door kunnen blijven gaan en iedereen gezond blijft!

Back To Top
X