skip to Main Content

Ben jij tussen de 8 en 15 jaar oud en vind je het leuk om samen met je vrienden mee te doen aan coole cultuuractiviteiten op het Cruyff Court? Kom dan op alle dinsdagen en donderdagen van 24 augustus tot 9 september naar ‘CruyffCourt Heemskerk Veld’ gelegen aan de Laan van Assumburg.

Muziek, kunst, rappen, DJ-en en dance

Op de dinsdagen 24-8, 31-8 en 7-9 kun je van 16:00 tot 18:00 uur kennismaken met muziekinstrumenten zoals de ukelele, trompet, trombone, maar ook de gigantisch grote bariton. Maak je liever een kunstwerk voor op het Cruyff Court, help dan de kunstenaars van Studio O mee met zagen, timmeren en schilderen. Dansen kun je met Dance Studio Patty die op de dinsdagen de workshop Hiphop Freestyle presenteert op het court.

De drie donderdagen 26-8, 2-9 en 9-9 bieden ook van 16:00 tot 18:00 uur een gevarieerd programma. Rappen leer je van rapper en producer Jelle Verse, DJ lessen volg je bij Glenn Broekhuizen en Dance Studio Patty brengt op de donderdagen Musical (8 t/m 11 jaar) en Dancehall (12 t/m 15 jaar).

De activiteiten vinden plaats op het Cruyff Court aan de Laan van Assumburg 28 te Heemskerk. Vanaf 16:00 uur is het programma voor 8 t/m 11 jarigen, vanaf 17:00 uur komen de 12 t/m 15 jarigen aan bod. Meedoen is gratis en inschrijven vooraf is niet nodig. Gewoon komen en spelen maar!

Unieke samenwerking

Cultuur@CruyffCourts Heemskerk wordt aangeboden dankzij een unieke samenwerking van het Cultuurhuis Heemskerk met het Jeugdfonds Sport en Cultuur en de Johan Cruyff Foundation. Met lokale partners maken ze het mogelijk nu ook culturele en creatieve activiteiten op de Cruyff Court aan te bieden zodat nóg meer kinderen zich kunnen uitleven op het court. Voor het programma werkt het Cultuurhuis Heemskerk samen met de gemeente Heemskerk, Team Sportservice Kennemerland,  MET Heemskerk, Studio O en Dance Studio Patty.

Heb je na afloop interesse in nog meer muziekles, dans of creatieve workshops, maar is er thuis onvoldoende geld daarvoor? Het Jeugdfonds Sport en Cultuur Noord-Holland biedt oplossingen en maakt het voor ieder kind mogelijk om mee te doen aan sport- en cultuurlessen. Meer informatie hierover kun je vinden op https://cultuurcruyffcourts.nl/heemskerk of door een mail te sturen naar mark@cultuurhuisheemskerk.nl.

Back To Top
X