September, 2019

07sep1:30 pm4:00 pmLang leve de Ezels op seniorendagzing, dans, praat en verwonder

Event Details

Tijdens de jaarlijkse seniorenmarkt in Heemskerk op zaterdag 7 september van 13.30 tot 16.00 uur verricht Cultuurhuis Heemskerk de aftrap voor een twee jaar durend cultuurproject voor senioren met de titel : ‘Lang leve de ezels’.

Door een extra financiële impuls van de gemeente Heemskerk zal, in samenwerking met stichting de Grijze Ezel de komende twee jaar extra aandacht komen voor de versterking van cultuurdeelname onder senioren. Ondanks het feit dat er al heel veel gebeurt op het gebied van Cultuur in de gemeente heeft een eerdere inventarisatie duidelijk gemaakt dat het aanbod nog niet voldoende zichtbaar is voor iedereen en dat er nog meer samengewerkt kan worden tussen alle organisaties die zich bezig houden met cultureel aanbod voor senioren. Ook is het de ambitie van de Gemeente Heemskerk om verbinding tot stand te brengen tussen verschillende culturele en maatschappelijke organisaties om zo het welzijn van ouderen in de gemeente te verbeteren. Cultuurhuis Heemskerk gaat deze taak oppakken, in nauwe samenwerking met ‘De Grijze Ezel’.

Kom gezellig langs voor een workshop of een babbeltje.

(Zaterdag) 1:30 pm - 4:00 pm

Hal Gemeentehuis