Oktober, 2019

19okt1:30 pm4:30 pmWorkshop Bomen en bladeren tekenen met Bic penIedereen kan Bic pen tekenen....

Event Details

Een zaterdag vol inspiratie en ontspanning in het bezoekerscentrum en de kasteeltuin Assumburg. Cultuurhuis Heemskerk biedt acht diverse workshops aan, waarin beeldend kunstenaars de deelnemers nieuwe technieken leren waar je gelijk mee aan de slag gaat. Elk vanuit hun eigen invalshoek gebruiken de kunstenaars de natuur en de seizoenen als inspiratie voor de workshop. Het eindresultaat is altijd verrassend en krijg je mee naar huis. De workshop zijn geschikt voor volwassenen en jongeren vanaf 14 jaar.

Bomen en bladeren tekenen met Bic pen door Ellen van Putten

Na het succes van vorig seizoen komt de bic pen workshop weer terug. Zelfs als je denkt dat je niet kan tekenen is het resultaat verrassend goed met de technieken van beeldend kunstenaar Ellen. Voor de meer ervaren tekenaar biedt Ellen verdieping. Voor aanmelden klik hier.

De kosten bedragen € 33 euro voor deelnemers tot 21 jaar en € 40 voor deelnemers van 21 jaar en ouder.

(Zaterdag) 1:30 pm - 4:30 pm

kasteel assumburg tuin