Adresgegevens:
1964 EZ Heemskerk

info@cultuurhuisheemskerk.nl
Tel 0251 836 003

Vlnr: Nadji Mamezdene, Saskia Vroom, Mirjam du Cloo, Ayse Sahbaz, Nanda Groen, Stijntje Blankman en Monique Schievink

Het Cultuurhuis Heemskerk is een zelfstandige stichting. Het bestuur bestaat uit Gineke van t Veer – Kamminga, Anja Pruijt en Robert Woerdeman. De dagelijkse leiding is in handen van directeur Mirjam du Cloo. Zij stuurt het inhoudelijke team aan wat zorg draagt voor de cultuureducatie en –participatie, dit team bestaat uit Nanda Groen, Saskia Vroom en Monique Schievink. Het ondersteunende team bestaat uit Stijntje Blankman (cursusadministratie,) Ayse Sahbaz (financiele administratie) en Nadji Mamezdene (beheer).

Er werken zo’n 40 docenten voor en in het Cultuurhuis Heemskerk. Zij geven lessen muziek, theater en beeldend op onze eigen locatie en geven uitvoering aan de educatieprogramma’s op de basisscholen in Heemskerk.