skip to Main Content

Cultuurhuis Heemskerk heeft een team van professionele en ervaren docenten, die je kunnen leren een instrument te bespelen. Je kunt kiezen voor een duo- of privéles. Een instrument goed leren bespelen is niet makkelijk, je moet veel oefenen en het kost tijd. Daarom bieden wij de instrumentlessen aan in jaarcursussen van 35 weken en minimaal 20 minuten voor een privéles. Er zijn elk jaar voorspeelavonden en concerten waarbij alle leerlingen laten zien wat ze hebben geleerd.

 

 

Naast de jaarcursussen zijn er diverse korte cursussen om kennis te maken met muziek en hebben we een popkoor. Twee maal per jaar bieden we een gratis Basiscursus muziek aan voor de eerste- en tweedejaarsleerlingen.

In het voorjaar bieden we theoriecursussen aan (Muziek-theorie A, B, C en D en Theorie Hafabra A, B, C en D). Na aanmelding wordt er gezamenlijk een dag en tijdstip uitgekozen.

Lig jij steeds in de knoop met je muziekstandaard? Kijk gauw naar dit filmpje waarin Willem van der Krabben uitlegt hoe je de muziekstandaard het makkelijkste uit- en in klapt.
Bladmuziekstandaard gebruiksaanwijzing uit en in vouwen – YouTube

 

Back To Top
X