Eindelijk gaan we van start! De programmering van Podium Laurentz komt tot stand door De Cirkel, Grand Café Laurentz en Cultuurhuis Heemskerk. Uit & eten kan ideaal gecombineerd worden. Dat belooft een heel gezellig avondje uit……

In de agenda hiernaast staan de optredens welke plaats gaan vinden op dit podium, georganiseerd vanuit Cultuurhuis Heemskerk.

Er is een nieuwe website in de maak die een overzicht zal geven van de hele programmering van Podium Laurentz.

Kaarten voor de jazzclub kunnen gereserveerd worden via info@cultuurhuisheemskerk.nl. Betalen gaat via pinnen en bij entree van Podium Laurentz aan de deur. Bij aanmelding vooraf, heb je gegarandeerd een zitplaats. Wel dien je dan een kwartier voor aanvang aanwezig te zijn.

Voor contact: info@cultuurhuisheemskerk.nl / 0251 836003.

Geen Evenementen