skip to Main Content

CULTUURKRACHT!

Kunst en cultuur voor mensen met een GGZ-achtergrond
Cultuurkracht is een project voor mensen met een GGZ-achtergrond. Het project wordt uitgevoerd door Cultuurhuis Heemskerk en Bibliotheek IJmond Noord in samenwerking met zorgorganisaties. Doel van de pilot is om bestaand aanbod zo aan te passen dat het ook voor deze doelgroep geschikt is en zo iedereen de kans te geven om mee te doen aan cultuuractiviteiten.

Er is een aanbod ontwikkeld dat op diverse locaties plaatsvindt in Heemskerk. Nieuwsgierig wat er voor jou of jouw organisatie mogelijk is? Neem dan even contact op met Jantine Geels (06 48463541 – jantine@cultuurhuisheemskerk.nl of info@cultuurhuisheemskerk.nl)

 Quote Paulien Willemsen, activiteiten begeleidster RIBW/KAM de Fontein
‘Ik vind Cultuurkracht! een goed project, omdat het onze mensen in de gelegenheid brengt om mee te doen met de activiteiten van Cultuurhuis Heemskerk. Zonder dit project hadden onze mensen niet de kans gehad om te starten met gitaarlessen en was de mooie activiteit Tafel vol verhalen nooit gestart. De rondleiding in de bibliotheek was echt top. Het heeft een aantal van onze mensen geholpen om nu daadwerkelijk de stap te zetten om lid te worden. Zonder Cultuurkracht! had ik er niet aan gedacht om onze mensen met de bibliotheek in aanraking te brengen.’

Mensenbibliotheek op film

Mensen met een GGZ-achtergrond vertellen hun verhaal
Lees meer

Volg een individuele muziekles

Heb je altijd al graag een muziekinstrument willen leren spelen? Dat kan!
Lees meer

Boeken lenen

Mensen met een GGZ achtergrond zijn elke dinsdag welkom tussen 14.00 -15.00 uur...
Lees meer

Tafel vol verhalen

Voor iedere GGZ-deelnemer die van lezen houdt. Per keer bent u een uur gezellig samen.
Lees meer

Bicpen tekenen aan tafel

Voor mensen met een GGZ achtergrond
Lees meer
Back To Top
X