skip to Main Content

Ben je altijd al jaloers geweest op gitaristen, maar heb je nog nooit het juiste moment gevonden om er echt aan te beginnen? Dan is deze beginnerscursus Kampvuur iets voor jou! De cursus is gericht op deelnemers met weinig tot geen ervaring op de gitaar. Een eigen gitaar is een vereiste voor de cursus. Er kan advies gevraagd worden aan de docent voor aanvang van de cursus over welke gitaar geschikt is.

Wat doe je?
De lessen zijn bedoeld om je in een aantal weken een stevige, muzikale basis te geven op de gitaar. Door middel van akkoorden en geschreven noten leer je de gitaar snel kennen, en kan je al na een paar lessen eenvoudige liedjes spelen. Via het notenschrift kom je in aanraking met het notenlezen en de beginselen van de muziektheorie. Daarnaast leer je verschillende vaardigheden zoals het lezen van tablatuur, tokkelen en stemmen. Ook worden er meerstemmige stukken gespeeld.

Van jou wordt verwacht dat je minimaal 5 à 10 minuten per dag thuis studeert op het materiaal dat je in de les hebt ontvangen.

Lestijden en kosten
De lessen duren een uur en starten woensdag 17 februari van 20.00 tot 21.00 uur met 12 lessen.  De cursus start met 4 deelnemers.  Er kunnen maximaal 8 deelnemers zich aanmelden. De kosten van de cursus bedragen dan € 135,-. 

Aanmelden en meer informatie
Timon Koomen, t  06 36538647, e timonkoomen@gmail.com

Back To Top
X