We zijn een meerstemmig popkoor en zingen popsongs van aller tijden. Naast pianobegeleiding maken wij ook gebruik van karaokeversies. Ons koor bestaat uit 40 leden en de dirigente Titia Mijnen-Joosen. Op dit moment zijn we nog op zoek naar mannenstemmen en alten. Nog enkele mezzosopranen en sopranen zijn ook van harte welkom! Wij verzorgen geregeld optredens. Ons genre is heel gevarieerd. Naast popliederen zingen wij ook meezingers en kerstliederen. Onze optredens zijn divers. We zingen in verzorgingstehuizen en bij korenfestivals zoals Paradiso. Bij gelegenheid in de open lucht of bij open dagen en we geven kerstconcerten. Sommige mensen binnen ons koor nemen bepaalde taken op zich. Zo hebben we bijvoorbeeld de koorcommissie, de kledingcommissie en er zijn koorleden die de optredens regelen en attenties verzorgen.

Leeftijd : vanaf 40 jaar.

Onze ambitie : In een ontspannen sfeer met elkaar zingen.

We repeteren op vrijdagochtend van 10.00u – 11.30u, in “Cultuurhuis Heemskerk” aan de Maerten van Heemskerckplein 5 – 1964EZ Heemskerk.
Tel : 0251-836003. Aansluitend drinken we gezellig nog een kopje thee of koffie voor wie dat wil. Aanmelden kan via een inschrijfformulier. Het cursusgeld bedraagt
Eur. 165,- per jaar.

Ben je nieuwsgierig ? Mail voor meer informatie naar :
Titia@micantopopkoor.nl of bel naar 06-53605507.