skip to Main Content

De diatonische mondharmonica of ook wel de bluesharp genoemd is voor jong en oud. Het is een instrument wat goed is aan te leren door iedereen en je hoeft geen noten te lezen maar wie tot tot  tien kan tellen kan het instrument leren bespelen. Je kunt natuurlijk zelf met behulp van You Tube proberen te leren spelen maar door lessen te volgen kun je jezelf  sneller ontwikkelen en benodigde technieken sneller beheersen. Of je nou zelf iedere keer het wiel moet uitvinden of dat je het je duidelijk wordt  uitgelegd hoe het moet?  Door de ervaring van de leraar en de lessen die gegeven worden en het on-line naslag materiaal blijkt dat deze manier het meest effectief werkt om de mondharmonica te leren bespelen en het is nog gezellig ook.

  • Gratis en downloable Diatonics TABS boekje.
  • Duidelijk en gestructureerde lessen waarin de facetten van het harmonica spelen behandeld worden zoals: Melodieën  leren spelen, en technieken als Pucker, Tongue slap, Tongue block, Tongue Split, ritmes, bending, Warbles blues schema, en vele andere technieken.
  • De leraar George Reijnders is actief in de Nederlandse blues scene en treedt regelmatig op.
  • Hij is als leraar zeer gedreven en vindt het een plezier om het mondharmonica spelen over te brengen.
  • Jong of oud? uit ervaring blijkt dat het enthousiasme tijdens de les ervoor zorgt dat iedereen iets leert. Jongeren vanaf 14 jaar zijn van harte welkom.
  • De informele maar wel gestructureerde manier van lesgeven zorgt voor een ontspannen sfeer.
  • Dynamische lessen van maximaal 60 minuten zorgen ervoor dat iedereen bij de les blijft.
  • Heb je een mondharmonica of wil je er eentje aanschaffen? Overleg even met George of je mondharmonica goed is en welke je eventueel aan kan schaffen.

Vanaf 21 september starten er diverse beginners en gevorderde cursussen op de maandagavond in Cultuurhuis Heemskerk.

Voor meer informatie en aanmelden kun je contact opnemen met George Reijnders..

t 06 29442098 / e ge.reijnders@quicknet.nl

 

Back To Top
X