skip to Main Content

Gezellig samen met je kindje tussen de 1,5 en 4 jaar veel pret beleven tijdens winterworkshop Muziek op Schoot. Aan het eind van de les gaan we gezamenlijk koffie en limonade drinken. Wanneer je alle vier de workshops meedoet krijg je 5 euro korting.

Samen zingen, dansen, luisteren en muziek maken bij (oude en nieuwe) liedjes, die passen bij het jaargetijde, is niet alleen erg leuk om te doen, het is ook een belangrijke ondersteuning in het ontwikkelingsproces van jonge kinderen. Kinderen worden geboren met een natuurlijke gevoeligheid voor muziek. Baby’s luisteren met grote aandacht naar een liedje en rustige kniespelletjes worden met plezier gespeeld. Peuters zingen zelf erg graag en vinden het leuk om bijvoorbeeld met eenvoudige muziekinstrumenten te experimenteren.

Deze gezellige workshop is bedoeld voor kinderen vanaf ongeveer 1,5 jaar tot 4 jaar. Belangrijker dan de leeftijd is het of het kind zelfstandig kan lopen. Als dat het geval is, zullen kind en begeleider veel plezier aan deze workshop beleven. De inschrijving is voor een kind met een volwassene. Dit kan een ouder, grootouder, oppas of iemand anders zijn. Het is echt niet belangrijk dat je kunt zingen of een instrument bespeelt. Iedereen kan meedoen!

In februari start de cursus Muziek op Schoot met 8 bijeenkomsten. De workshop is een goede manier om te zien of je kindje al toe is een inspirerende cursus.

Startdatum Einddatum Aantal lessen Lesdag Starttijd Eindtijd Docent
22/01/22 22/01/22 1 Zaterdag 10:45 11:45 Deborah Liever Inschrijven

Lesgeld is € 10

Lesgeld (gebaseerd op 35 lesweken)

Het lesgeld zijn gebaseerd op 35 lesweken.

Lesgeld Bedrag
workshop € 10

Back To Top
X