skip to Main Content

Op maandagavond hebben wij een enthousiaste groep muziekliefhebbers in Cultuurhuis Heemskerk. Het zijn volwassenen met een verstandelijke beperking die naar muziek luisteren, muziek maken, zingen, spelen en bewegen op muziek.

We maken het veilig en gezellig in de groep, zodat er mogelijkheid tot ontwikkeling is. Hierbij horen een vast begin- en eindlied,  en vaste momenten voor de verschillende onderdelen zoals zang, instrumentaal, luisteren en bewegen. Herkenning is belangrijk: we herhalen wat we geleerd hebben. Thema’s helpen ons bij de les te blijven. Jaarfeesten, jaargetijden, dieren, cowboys, allerlei onderwerpen die de aandacht vragen kunnen een thema worden waar we een aantal weken mee werken.

Het is belangrijk dat de deelnemers zelfstandig in een groep kunnen functioneren, en tijdens de muziek geen verzorging nodig hebben. Er is een proefperiode voor iedere nieuwkomer. Dit betekent dat je met je begeleider/mentor na de tweede les beslist of je je thuisvoelt bij ons, en wij beslissen of we met elkaar kunnen werken. Zo ja, dan ga je het hele jaar muziek maken op maandag!

De leiding is in handen van muziekagoog Lydia Mentink.

  • Maandag van 18.45 – 19.30 uur
  • Voor leerlingen van 20 – 80 jaar
  • € 195,- voor 35 lessen
  • Start 30 augustus

 

 

Startdatum Einddatum Aantal lessen Lesdag Starttijd Eindtijd Docent
30/08/21 27/06/22 35 Maandag 18:45 19:30 Lydia Mentink Inschrijven

Lesgeld is € 195

Lesgeld (gebaseerd op 35 lesweken)

Het lesgeld zijn gebaseerd op 35 lesweken.

Lesgeld Bedrag
Groepscursus, 21+ € 195

Lesgeld is € 195

Back To Top
X