skip to Main Content

Op maandagavond hebben wij een enthousiaste groep muziekliefhebbers in Cultuurhuis Heemskerk. Het zijn volwassenen met een verstandelijke beperking die naar muziek luisteren, muziek maken, zingen, spelen en bewegen op muziek.

We maken het veilig en gezellig in de groep, zodat er mogelijkheid tot ontwikkeling is. Hierbij horen een vast begin- en eindlied,  en vaste momenten voor de verschillende onderdelen zoals zang, instrumentaal, luisteren en bewegen. Herkenning is belangrijk: we herhalen wat we geleerd hebben. Thema’s helpen ons bij de les te blijven. Jaarfeesten, jaargetijden, dieren, cowboys, allerlei onderwerpen die de aandacht vragen kunnen een thema worden waar we een aantal weken mee werken.

Het is belangrijk dat de deelnemers zelfstandig in een groep kunnen functioneren, en tijdens de muziek geen verzorging nodig hebben. Er is een proefperiode voor iedere nieuwkomer. Dit betekent dat je met je begeleider/mentor na de tweede les beslist of je je thuisvoelt bij ons, en wij beslissen of we met elkaar kunnen werken. Zo ja, dan ga je het hele jaar muziek maken op maandag!

De leiding is in handen van muziekagoog Tinie Doedens. Tinie heeft eerst in de zorg gewerkt voordat muziek haar belangrijkste activiteit werd. Haar bedrijf MUZIEKAGOGO heeft tot doel om mensen in veranderingsprocessen bij te staan door middel van muziek.

  • Maandag van 19.15 – 20.00 uur
  • Voor leerlingen van 20 – 80 jaar
  • € 195,- voor 35 lessen

 

 

Startdatum Einddatum Aantal lessen Lesdag Starttijd Eindtijd Docent
24/08/20 21/06/21 35 Maandag 18:45 19:30 Tinie Doedens Inschrijven

Lesgeld is € 195

Lesgeld (gebaseerd op 35 lesweken)

Het lesgeld zijn gebaseerd op 35 lesweken.

Lesgeld Bedrag
Groepscursus, 21+ € 195

Lesgeld is € 195

Back To Top
X