skip to Main Content

In het voorjaar zijn er vele leuke en leerzame workshops bij kasteeltuin Assumburg, met een thema natuur gerelateerd. Een mooie inspirerende omgeving om het beste uit je te halen. Zo zul je zien dat er in iedereen een ware kunstenaar schuilt. De workshops zijn voor volwassenen en jongeren vanaf 14 jaar en ouder. Ook leuk om samen met je zoon, dochter, vader of moeder te doen of cadeau te geven op een verjaardag, afscheid of vader- en moederdag met onze cadeaubon.

Wil je mozaïeken ‘a la Gaudi’? We werken met gekleurde scherven en de combinatie zodat er één geheel ontstaat. Te denken valt aan bloemmotieven, oortjes, spiegeltjes, kralen etc. Delfts blauw, servies, wedgewood of chinees porselein om een dier, bloem of natuur mee te maken. Aandacht is er voor de achtergrondkleur waardoor het gekozen motief het beste uitkomt. Er kan gekozen worden uit een aantal onderzetters of een schilderij van 30 x 30 cm. De voeg met de juiste kleur en beschrijving krijg je mee naar huis.

De workshop wordt gegeven door beeldend kunstenaar Annemarie Sybrandy. Naast de workshopkosten zijn er € 12,50 aan materiaalkosten.

Startdatum Einddatum Aantal lessen Lesdag Starttijd Eindtijd Docent
14/05/22 14/05/22 1 Zaterdag 13:30 16:30 nvt Inschrijven

Lesgeld is € 20 € 25

Lesgeld (gebaseerd op 35 lesweken)

Het lesgeld zijn gebaseerd op 35 lesweken.

Lesgeld Bedrag
workshop 1 dag 21- € 20
workshop 1 dag 21+ € 25

Back To Top
X