skip to Main Content

Vanaf december 2018 verzorgen we vanuit Cultuurhuis Heemskerk de prelude van het zondagsconcert in Chateau Marquette. Iedere 3e zondag van de maand, presenteert Chateau Marquette, samen met Cultuurhuis Heemskerk, Marquette Classique: een concert van een jonge talentvolle Nederlandse of internationale musicus in het hoofdprogramma en een leerling van Cultuurhuis Heemskerk in het voorprogramma, de prelude. Presentatrice Anita Sanders gaat in gesprek met de musici om zo ook kennis te maken met de mens achter de muziek.

In de prelude:

‘Mijn naam is Jade Kooistra. Ik ben vijftien jaar oud en zit in het vierde jaar van het Gymnasium Felisenum. Ik speel al sinds mijn vijfde gitaar. Ik ben hiermee begonnen omdat ik, toen ik jong was, erg fan was van Dirk Scheele. Hij speelde gitaar, waardoor ik dat ook graag wilde doen en ik vind gitaar spelen nog steeds erg leuk. Ik volg lessen bij Leny Roggeveen. Zij is helaas afwezig vanwege persoonlijke redenen en wordt tijdelijk vervangen door Timon Koomen. Mijn favoriete genres om te spelen zijn klassiek en Spaans/Italiaans.’

In het hoofdprogramma speelt Paolo Gorini, piano.
In het hoofdprogramma speelt Danièla van Os, klassiek gitaar.

Voor reserveren: classique@hotel-marquette.com / Telefonisch: +31(0)251 – 25 70 25

Back To Top
X