skip to Main Content

Na een succesvolle Speel-mee actie die in oktober startte, biedt Cultuurhuis Heemskerk in de aankomende Speel-mee actie ook Tekenen o.l.v. Ellen van Putten aan voor basisschoolleerlingen uit groep 4 t/m 7. Vanaf 4 februari 2019 kunnen kinderen van 1,5 jaar (met begeleider) tot en met 11 jaar zich weer helemaal uitleven, hun talenten ontdekken én ontwikkelen!

De allerkleinsten van 1,5 tot 4 jaar kunnen met een (groot)ouder of oppas samen zingen, dansen, luisteren én muziek maken bij Muziek op Schoot.

De Muziekspeeltuin is er voor kinderen uit groep 1, 2 en 3: klanken, geluiden, ritme, zingen en natuurlijk de instrumenten ontdekken, alles komt spelenderwijs langs.

In de Muziekproeftuin maken kinderen uit groep 4 en 5 kennis met verschillende instrumenten.

In de Muziekontdektuin kunnen kinderen uit groep 4 t/m 7 een instrument uitproberen. Na acht weken weten ze zeker of het instrument echt bij hen past of niet (en misschien willen doorgaan met de lessen!).

In de Tekenontdektuin kunnen kinderen van groep 4 tot en met 7 hun tekentalent ontdekken. Het thema is: van gekke bekkies tot lekkerbekkies?
Wil je je liever helemaal in een rol inleven, dan ben je op je plek in de Theaterontdektuin.

Samen muziek maken en je creatief uiten is leuk, geeft kinderen veel plezier, en leert naar elkaar te luisteren en samen te werken. Muziek maken, toneelspelen, vorm geven aan je ideeën is goed voor de persoonlijke ontwikkeling en creativiteit van kinderen. Een instrument bespelen draagt bij aan de motorische ontwikkeling, en bevordert discipline en doorzettingsvermogen.

Kosten:

Alle Speel-mee cursussen kosten € 80,- voor acht lessen inclusief het gebruik van het instrument en materiaalkosten.

Speel-mee Korting

Heeft u recht op de Speel-mee korting dan betaalt u € 64,-.

Speel-mee korting kan een alleenstaande ouder aanvragen als het inkomen minder is dan € 1.532,- is en bij gezamenlijke partners minder dan € 1.989,-.

 

Back To Top
X