Daniel Strang
Viool

06 – 42 43 41 85
hippo@dds.nl

Mijn naam is Daniel Strang en ik ben geboren in de V.S., waar ik mijn Bachelor of Music diploma haalde bij de Indiana Universiteit en later Master of Music diploma bij de Denver Universiteit. Ik heb ook bij dr. Shinichi Suzuki gestudeerd in Japan. Zowel in de VS als in Nederland ben ik lid geweest van verschillende beroepsorkesten waaronder het Nederlands Philharmonisch Orkest in Amsterdam.

Al dertig jaar ben ik werkzaam als vioolleraar. Vanaf het jaar 2000 geef ik viool- en altvioolles bij, eerst Muziekschool Heemskerk, Cultuurhuis Heemskerk, waar ik ook verschillende ensembles leid.

Lesdagen woensdag, donderdag, vrijdag

Het is mogelijk eerst een proefles te nemen. Lessen worden in overleg ingepland.
Voor meer informatie graag contact opnemen via e-mail of telefoon.

Info en inschrijven tot 21 jaar via Cultuurhuis Heemskerk: inschrijfformulier | of t. 0251 836 003.
Info en inschrijven vanaf 21 jaar bij Daniel Strang.