Skip to content

Ik ben geboren op 11-10-1985 in Hilversum. Vanaf mijn 3e jaar begon ik al op potten en pannen te slaan, maar vanaf mijn 12e ben ik serieus gaan drummen. Na de middelbare school en heel veel bandjes begon ik aan the School of Audio Engineering te studeren. Daarna de Herman Brood Academie(MBO) en uiteindelijk Conservatorium van Amsterdam(HBO).

Ik heb een aantal albums uitgebracht met The Upsessions, waar ik op drum, bij Excelsior Recordings. Ook veel mooie shows en tours gedaan met deze band (o.a. Lowlands, Zwarte Cross, tours door Duitsland, Spanje, Brazilië). Met The Toasters heb ik ook veel tours door Europa gedaan, maar het hoogtepunt was een tour van 6 weken door 22 staten in de USA. Andere bands die noemenswaardig zijn: Jaya The Cat (tours in o.a. de UK), The Pikeys (bevrijdingsfestival Utrecht, album opnames bij Kytopia), Boss Capone (EU tours), Tommy Tornado (album op Spotify), Melonhead (album op Spotify). Ondertussen werk ik al sinds 2009 als drumdocent en nu ook bij Cultuurhuis Heemskerk! 

Niemand leert op dezelfde manier.

Daarom kijk ik naar wie ik voor mij heb en zorg dat de les past bij die persoon. Het doel is dat je zsm met muziek kunt mee drummen. Ik vind het altijd leuk om te leren hoe je kunt improviseren, maar als je liever uit een boek les krijgt dan kan dat ook. Je mag natuurlijk zelf de muziek kiezen die je wilt leren. Ik vind het belangrijk dat je een goeie basis leert maar het aller belangrijkste vind ik dat je het leuk vindt om te drummen.

Lesdag:  dinsdag (het is mogelijk eerst een proefles te nemen)

Info en inschrijven tot 21 jaar: Inschrijflink drummen of t. 0251 836 003 / info@cultuurhuisheemskerk.nl

Info en inschrijven vanaf 21 jaar: Boris Manintveld, info@borismanintveld.com of t. 06 13 38 15 80

Back To Top