Claudette Beltman
Zang en koor

06 – 18 97 29 53
claudettebeltman@hotmail.com

Ik heb Zang Lichte Muziek gestudeerd aan het Hilversums Conservatorium. Ik heb veel gezongen en opgetreden in theaters, concertzalen en bij evenementen, met soul-, jazz- en popbandjes. Ik geef les op diverse scholen en heb mijn eigen privépraktijk.

Houd je van muziek en van zingen, dan leer ik jou graag alles wat daar bij komt kijken! Ik leer je zingen en muziek maken vanuit je gevoel, vanuit de juiste technieken, vanuit je lijf.

Zingen is zo veel meer dan alleen je stem gebruiken. Zingen doe je met je hele wezen, of je nu 7 of 80 jaar bent.

Op dit moment geef ik al 17 jaar les in Heemskerk. Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van zangles:

• Zanglessen pop, jazz, musical
  • Projectkoor voor volwassenen
  • Zanglessen privé, maar ook duo-, trio- en groepslessen
  • Themaworkshops: Techniek, Diverse muziek en zang stijlen, Meditatie en zang
  • Kinderpopkoor Let’s Sing: kinderen vanaf 7 tot 12 jaar.

Lesdagen dinsdag en donderdag.

Het is mogelijk eerst een proefles te nemen. Lessen worden in overleg ingepland.
Voor meer informatie graag contact opnemen via e-mail of telefoon.

Info en inschrijven tot 21 jaar via Cultuurhuis Heemskerk: inschrijfformulier | of t. 0251 836 003.
Info en inschrijven vanaf 21 jaar bij Claudette Beltman.