skip to Main Content

Emilie Bastens
Harp

06 – 53 20 67 16
emiliebastens@me.com

Naast uitvoerend musicus ben ik ook harpdocent. Mijn doel is om je passie tot werkelijkheid te laten komen.

Ik ben begonnen op 4-jarige leeftijd met het bespelen van de harp. Hierdoor heb ik veel ervaring met wat jonge kinderen aanspreekt tijdens het leren bespelen van de harp en alles wat daarmee samenhangt. Tijdens de lessen houd ik rekening met de persoonlijke leerstijl van mijn leerlingen.

Ik geef inmiddels les aan alle leeftijden van zeer jong tot oudere leeftijd. Met plezier, passie en deskundigheid ga ik voor het hoogst haalbare voor mijn leerlingen. Ik stem mijn begeleiding af op de behoefte die de leerling aangeeft. Door in te spelen op de passie voor het instrument, bereiken mijn leerlingen regelmatig een mooi resultaat in hun muzikale ontwikkeling, techniek, concentratie en doorzettingsvermogen.

Naast het leren bespelen van de harp, wordt er tijdens de lessen ook aandacht besteed aan het leren lezen van het notenschrift, de muziektheorie in combinatie met de harp, ritme en samenspel.

Ik heb harpen beschikbaar voor alle leeftijden, waardoor een eerste verkenning geheel vrijblijvend en zonder kosten kan plaatsvinden. Daarna kan ik adviseren in verschillende mogelijkheden voor de vervolgstappen met betrekking tot het huren of de aanschaf van een harp.

Zie ook: http://www.emiliebastens.nl

Lesdag woensdag

Het is mogelijk eerst een proefles te nemen. Lessen worden in overleg ingepland.
Voor meer informatie graag contact opnemen via e-mail of telefoon.

Info en inschrijven tot 21 jaar via Cultuurhuis Heemskerk: inschrijfformulier | of t. 0251 836 003.
Info en inschrijven vanaf 21 jaar bij Emilie Bastens.

Back To Top