George Reijnders
ge.reijnders@quicknet.nl

Vanaf 2005 ben ik actief als mondharmonica speler. Na twee jaar de zeer intensieve School Of Blues bij de muziekschool in Heemskerk gevolgd te hebben en jaarlijks af te reizen naar het Zuid-Duitse Trossingen waar de Hohner Harmonica Master workshops plaatsvinden, ben ik gevraagd om als  mede organisator van de Amsterdam Harmonica meetup maandelijkse mondharmonica bijeenkomsten en workshops te organiseren . Daarnaast maak ik al ruim vijf jaar uit van het semi akoestisch Blues duo “The Men – Unplugged” waarmee ik optreed op feesten, partijen, blues festivals. Inmiddels ook bij een aantal uitvaarten van muzikale vrienden en kennissen harmonicaklanken ten gehore mogen brengen.
Mijn specialiteit is met name Pre-War blues Country Blues waar vooral veel nadruk ligt op de melodie lijnen en het ritmisch spelen.

Op maandagavond geef ik mondharmonica-les in Cultuurhuis Heemskerk. De cursus omvat 12 lessen en start een aantal keer in het jaar. Wil je meer informatie of je aanmelden? Stuur me dan even een e-mailtje. Graag tot ziens!