Glenn Broekhuizen

Van beats die galmde in de Arena tot orkestrale muziek onder trailers van ID&T. Van pre-mixen voor Nick en Simon tot het opnemen van bands en vocalisten. Ik ben breed georiënteerd en verzorg de DJ- en Producer-cursussen bij Cultuurhuis Heemskerk. Twee onderdelen die hand in hand gaan met elkaar: niets is zo mooi als je eigen muziek draaien.

In september 2018 heb ik mijn opleiding op het Conservatorium van InHolland afgerond. De computer is mijn instrument. Mijn leerlingen leer ik hoe om te gaan met dit instrument.

Voor meer info: www.keanproductions.nl

Lessen worden in overleg ingepland.

Voor meer informatie graag contact opnemen via e-mail of telefoon.

Info en inschrijven tot 21 jaar via Cultuurhuis Heemskerk: inschrijfformulier | of t. 0251 836 003.
Info en inschrijven 21 jaar en ouder bij Glenn Broekhuizen, t 06 22412712, glennB1989@hotmail.com