Toen ik 8 jaar was, mocht ik een instrument kiezen. Het werd de hoorn; ik was zelf een klein meisje maar ik móest en zou die grote toeter hebben. Ik vind de hoorn nog steeds het mooiste instrument wat er is: je kunt geweldig met de trompetten en trombones over het orkest heen scheuren, maar je kunt ook prachtig zacht met het hout mengen, en de combinatie met strijkinstrumenten is ook heel mooi.
Ik heb in 2015 mijn Bachelor Hoorn gehaald in Amsterdam bij Herman Jeurissen en in 2017 mijn Master in Antwerpen bij Rik Vercruysse. Naast hoornist en docent ben ik ook dirigent bij verschillende orkesten. Ik geniet ervan om met veel mensen samen mooie muziek te maken. Ik hoop dan ook dat ik jou net zo enthousiast kan maken voor de hoorn!

Uit mijn ervaring als hoornist, dirigent en muziekdocent weet ik hoe belangrijk veelzijdigheid en flexibiliteit is. Of de leerling nu van klassieke muziek houdt, van pop of van jazz, of de leerling nu vol of minder snel is, veel of weinig thuis oefent, elke leerling benader ik op persoonlijke wijze. Zowel de beginner als de gevorderde leerling geef ik graag op zijn of haar persoonlijke niveau les.

Wil je de hoorn ook een keer uitproberen? Je kunt een proefles aanvragen voor op de vrijdag.

Voor leerlingen tot 21 jaar t o251 836003 of info@cultuurhuisheemskerk.nl

Voor leerlingne van 21 jaar en ouder t 06 34847865  of lindykarreman@hotmail.com