skip to Main Content

Als kind had ik al vroeg door dat mijn hart bij het theater lag. De theater- en musicallessen met mijn vrienden waren het hoogtepunt van mijn week. Ik ben altijd blijven spelen en leren en heb dit kunnen combineren op de pabo in Groningen. In 2019 heb ik na de basisopleiding, ook de masteropleiding trainingsacteren afgerond. Ik heb theater en lesgeven in het basisonderwijs een aantal jaar gecombineerd, waarna ik in 2019 besloot om mij volledig te richten op theatermaken, (trainings)acteren en het geven van theaterlessen. Want zoals theater mij gevormd heeft, dat gun ik anderen ook.

Ik werk, zowel met kinderen als volwassenen, veel vanuit improvisatietheater. We gebruiken wat er spontaan ontstaat, kijken wat werkt en versterken dat. We volgen onze voeten, zeggen ‘ja’ tegen wat er ontstaat en bouwen daar op voort. Door deze basishouding en speltechnieken kan iedereen met zelfvertrouwen stralen op het podium.

In de voorjaars- en herfstvakantie ga ik workshopdagen geven voor kinderen uit groep 1 t/m 4. In het voor- en najaar gaan er korte cursussen starten met theater voor kinderen uit groep 5 t/m 8. En voor volwassenen biedt ik aantal theatersportworkshops aan. Kom je ook gezellig meedoen? Heb je andere ideeën die je bij het cultuurhuis zou willen doen? Laat het me weten, dan gaan we kijken of deze kunnen realiseren.

Meer informatie over mij en wat ik doe kun je vinden op mijn website.

E Rosanne@schotinderoostheater.nl

T 06 13518095

Back To Top
X