skip to Main Content

Mijn naam is Tessa, geboren en opgegroeid in IJmuiden maar nu woonachtig in Amsterdam. Ik ben begonnen met muziekles toen ik 9 jaar was, eerst op blokfluit, maar gitaar trok me toch meer. De eerste paar jaar heb ik klassiek les gehad en ben rond mijn 13de overgestapt naar elektrisch gitaar om wat meer pop en rock te gaan leren spelen. 

In 2012 ben ik begonnen aan het Conservatorium van Amsterdam, richting popmuziek. Hier heb ik veel verschillende dingen geleerd, van muziektheorie tot songwriting, pianoles en muziekgeschiedenis. Deze opleiding heb ik in 2016 afgerond en heb sindsdien op een aantal muziekscholen lesgegeven. 

Ik heb in verschillende bands gespeeld en doe dat nu nog met mijn band EUT. Hiermee hebben we optredens in binnen- en buitenland en zijn nu bezig met het opnemen en afronden van ons derde album. 

Bij mijn lessen vind ik plezier het aller belangrijkste. Muziek maken en natuurlijk vooral gitaarspelen vind ik één van de leukste dingen die er zijn en hoop hier leerlingen enthousiast over te maken.

Ik ga lesgeven op de dinsdag op De Bareel.

Back To Top
X