skip to Main Content

Theater voor kinderen

“ Theater en fantasie zijn voor elkaar gemaakt ”

                                                 Roland Topor 1838-1997

Toneel spelen is leuk, kinderen hebben veel fantasie en vinden het heerlijk om zich helemaal in te leven in gekke en bijzondere situaties. Daarnaast draagt toneel spelen bij aan het leren samenwerken, voor een groep staan, creatief denken en het ontwikkelen van sociale vaardigheden.

Een cursus toneel spelen is daarom niet alleen geschikt voor kinderen die graag voor publiek staan, maar ook voor verlegen en/of faalangstige kinderen.

Een theaterworkshop die voor deze doelgroep geschikt zou kunnen zijn, is de stoomcursus schitter op het podium! Een voorbereiding op de groep 8 musical. Daarnaast bieden we nog veel meer leuke theaterworkshops en cursussen aan! Zoals verschillende musicalsworkshops tijdens de vakanties of te gekke cursussen zoals acteren voor de camera en een theatercursus tijdreizen.

Nieuwsgierig? Kijk dan voor meer informatie bij de korte cursussen, theater-workshops en vakantieactiviteiten.

Inspirerend filmpje….mooi om te zien hoe kinderen met hun creativiteit omgaan. Klik hier.

Theater voor volwassenen

“ Het leven is een toneel en wij zijn de acteurs ”

                                   William Shakespeare 1564 – 1616

Toneel spelen is verhalen vertellen. En het leven zit vol verhalen, waarom niet een verhaal vertellen op een podium? Dat is natuurlijk reuze spannend, maar ook een vaardigheid die goed van pas kan komen in het dagelijks leven.

Om het vertellen van verhalen onder de knie te krijgen bieden we een workshop ‘storytelling’ aan. Deze techniek is bijvoorbeeld uitermate geschikt om te gebruiken bij het houden van presentaties.

Meer weten? Kijk dan voor meer informatie bij de korte cursussen.

 

 

 

Back To Top
X