skip to Main Content

Juni 2018

Komende zaterdag is het weer zover, de jaarlijkse cultuurmarkt. Dit jaar is het thema: Heel Heemskerk Rockt ’n Rollt! Vorig jaar organiseerden we de cultuurmarkt in september en waren de weersgoden ons niet heel goed gezind: we moesten een groot gedeelte van het programma aflassen vanwege de regen. Je begrijpt dat we nu de weersvoorspelling angstvallig in de gaten houden. Het lijkt positief, niet te warm, niet te koud, overwegend droog, kortom mooi weer voor een dagje cultuur in Heemskerk.

Met de cultuurmarkt geven we alle (amateur)kunstenaars, culturele ondernemers, bands, orkesten, koren en dansscholen de mogelijkheid om te laten zien wat ze kunnen. Dat heeft ook dit jaar weer een heel mooi en vol programma opgeleverd. Er zijn maar liefst 4 podia (op het Nielenplein, bij Café Cheers, binnen bij Jansheeren en het Cultuurhuispodium op het Malthezerplein), een kunst- en boekenmarkt, een vintagemarkt én door het hele dorp mooie oldtimers.

Het is een flinke klus om alles te organiseren, maar het enthousiasme van alle deelnemers, partners, vrijwilligers, winkeliers en horeca maken het harde werken meer dan goed. Het blijft bijzonder om te zien hoeveel mensen er in Heemskerk actief zijn op het gebied van cultuur!

Onze docenten en leerlingen zijn natuurlijk ook van de partij. Op het Maltezerplein hebben we samen met Jansheren een programma vol met optredens en workshops. Je kunt genieten van de muziek en dansoptredens of zelf een muziekinstrument uitproberen, lekker meezingen met de sing-a-long, sieraden en tassen maken of theaterspelen. Neem meteen onze nieuwe brochure mee en schrijf je in voor een gratis proefles. Als je je voor de zomervakantie nog opgeeft voor een jaarcursus krijg je 10% korting!
Let’s Rock ’n Roll Heemskerk!

Back To Top
X