Nieuw dit jaar is gezinskorting op jaarcursussen. Voor het  tweede kind dat een jaarcursus volgt, 5% korting, vanaf het  derde kind uit één gezin, 10% korting. Dit kunt aangeven op het inschrijfformulier bij het venster, opmerkingen.

De gemeente Heemskerk kent een hulpregeling voor mensen  met een laag inkomen waarbij tot 50% van het lesgeld vergoed  kan worden via de bijzondere bijstand. Voor meer info:  www.heemskerk.nl/ondersteuning-werk-en-inkomen.

Leerlingen van 7 t/m 12 jaar, die al een jaarcursus volgen voor een instrument of zang, kunnen voor de helft van het geld (€ 50,-) meedoen met Popkoor Let’s sing.

Nieuwe leerlingen t/m 12 jaar krijgen in hun eerste en tweede jaar dat zij op les zitten een gratis cursus Muzikale vorming (aanmelden bij Basiscursus Muziek).