GEZINSKORTING

Er kan gebruik gemaakt worden van gezinskorting op jaarcursussen. Voor het  tweede kind dat een jaarcursus volgt, 5% korting, vanaf het  derde kind uit één gezin, 10% korting. Dit kan worden aangegeven op het inschrijfformulier bij het venster, opmerkingen. Deze gezinskorting is ook van toepassing op korte cursussen. De korting wordt toegepast op de goedkoopste activiteit.

LAAGEDREMPELIGE BIJZONDERE BIJSTAND

De gemeente Heemskerk kent een hulpregeling voor mensen  met een laag inkomen waarbij tot 50% van het lesgeld vergoed  kan worden via de laagdrempelige bijzondere bijstand. Voor meer info en aanvragen: klik hier.

POPKOREN

Leerlingen van 7 t/m 12 jaar, die al een jaarcursus volgen voor een instrument of zang, kunnen voor de helft van het geld (€ 50,-) meedoen met Popkoor Let’s Sing . Nieuw dit jaar is het tienerpopkoor. Ook voor dit koor geldt dat de leerling die al een jaarcursus volgt voor de helft van het geld kan meedoen (€ 50,-).

GRATIS BASISCURSUSSEN

Nieuwe leerlingen t/m 12 jaar krijgen in hun eerste en tweede jaar dat zij op les zitten een gratis cursus Muzikale vorming (aanmelden bij Basiscursus Muziek).

AANSCHAF INSTRUMENTEN

Wilt u graag een instrument aanschaffen maar het is niet mogelijk om dit instrument in één keer te kopen? Het is mogelijk voor de meeste instrumenten om deze bij Cultuurhuis Heemskerk te huren. Tevens bestaat de optie dat Cultuurhuis Heemskerk het instrument aanschaft en dat het instrument in termijnen wordt betaald aan Cultuurhuis Heemskerk. Neem contact op voor meer informatie.