Het is mogelijk om Speel meekorting aan te vragen voor jaarcursussen en voor korte cursussen voor leerlingen tot 21 jaar. U kunt € 100,- korting ontvangen per kind voor een jaarcursus en/of 20% op een korte cursus.

Mogelijk komt u daarnaast ook in aanmerking voor korting via Gemeente Heemskerk. Klik op https://www.heemskerk.nl/ondersteuning-werk-en-inkomen/laagdrempelige-bijzondere-bijstand-lbb/ voor meer informatie. Deze korting kan ook gelden voor volwassenen.

• Een leerling is jonger dan 21 jaar.
  • De leerling is het afgelopen jaar ingeschreven voor privélessen of samenspelgroepen / ensembles bij Cultuurhuis Heemskerk.
  • Uw netto inkomsten zijn als alleenstaande ouder minder dan  € 1.532,- per maand.
  • Uw netto inkomsten zijn als partners minder dan 1.989,- per maand.
  • U geeft naar waarheid inzicht in uw inkomenssituatie.

Wat moet u doen?

• U vraagt de korting over 2018/2019 aan vóór 1 december 2018.
  • U vult het formulier ‘Speel-mee korting 2018/2019’ volledig en naar waarheid in.
  • Meldt u uw kind na 1 december aan, dan heeft u naar rato recht op de korting.
  • U maakt een kopie van uw inkomsten en bij samenwonen ook van uw partner (loonstrook, uitkeringstoekenning).
  • U levert het ingevulde formulier ‘Speel-mee korting 2018/2019’ met de kopie(-ën) van uw inkomsten, en uw eventuele partner, in bij de administratie van Cultuurhuis Heemskerk. Digitaal inleveren kan via  info@cultuurhuisheemskerk.nl.
  • Vergeet u niet het formulier te ondertekenen.

Hoe gaat dit bij inschrijving voor meerdere leerlingen per gezin?

• Als binnen uw gezin meerdere leerlingen zijn ingeschreven bij Cultuurhuis Heemskerk, dan is één aanvraag voldoende.
  • Vermeld u op het formulier alle namen van de leerlingen voor wie u de Speel-mee korting wilt aanvragen.

Download hier het formulier

Heeft u nog vragen?

Bij vragen kunt u telefonisch of per e-mail informatie inwinnen bij Cultuurhuis Heemskerk, tel. 0251 836003, e-mail: info@cultuurhuisheemskerk.nl.