skip to Main Content

Heel veel leerlingen gaan de komende weken optreden om een eindpresentatie te verzorgen. De eindpresentaties vinden plaats in ons cultuurhuis of elders. Als ouder of andere belangstellende is het erg leuk om te zien hoe ver een leerling is gevorderd. Voor de leerling is het erg leerzaam om op te treden voor publiek. Ook een beetje spannend natuurlijk maar een optreden geeft zeer veel voldoening. De eindpresentaties zijn ook voor mensen die belangstelling hebben voor een bepaald instrument, of het nu voor henzelf is of voor hun eigen kind of om gewoon om een muzikaal uitje te beleven. Op een ongedwongen manier kan je komen bekijken wat voor muziekstukken worden ingestudeerd en kennis maken met een docent.

De eindpresentaties voor de komende weken:

Harpconcert ‘If you can dream it, you can do it!’
Een betoverend concert met 20 harpen, die de hal van het gemeentehuis gaan vullen, gaat plaatsvinden op zaterdag 6 juli van 15.30 tot 17.15 uur. Er komen veel bekende Disneyliedjes voorbij. Zeer jonge maar ook oudere talentvolle leerlingen gaan prachtige Disneyliedjes spelen. Gratis koffie/thee/limo en wat lekkers zijn te verkrijgen in de pauze rond 16.15 uur.

Marquette-trio
Een uitzondering op de eindpresentaties is dit concert dat gegeven gaat worden door 3 bevlogen musici en docenten op zaterdag 6 juli om 15.30 uur in B1 van het cultuurhuis. Daniel Strang, op altviool en viooldocent, Martine Belder, cellodocent en Kana Yamaguchi op piano geven een prachtig concert met werken van Josef Haydn en Ludwig van Beethoven.

Slotconcert Dwarsfluit
Op zondag 7 juli is het slotconcert van de dwarsfluitleerlingen zeer toepasselijk aangezien dit concert gaat plaatsvinden in het Koetshuis van kasteel Assumburg. Een ieder is vanaf 13.30 tot 15.30 uur van harte welkom om de schitterende dwarsluitstukken te beluisteren van J.S. Bach, A. Dvórok, G.F. Händel, G.P. Telemann en A. Vivaldi.

Piano
De leerlingen van Hans Schoorl verzorgen woensdag 10 juli de eindpresentatie vanaf 19.00 uur in B1 van het cultuurhuis.

Back To Top
X