Zaterdag 12 september houden we een Open Huis. Deze zal een andere vorm hebben dan de afgelopen jaren ivm de 1,5 m regel. De hele dag worden er gratis proeflessen aangeboden door al onze docenten. Er zijn proeflessen voor (akoestische/elektrische/bas) gitaar, viool, cello, piano, keyboard, drums, harp, dwarsfluit, blokfluit, klarinet, saxofoon, trompet, trombone en (pijp)orgel.

Buiten komt een klein podium waar leerlingen en/of docenten gaan optreden. Onze informatiekraam zal ook buiten staan, waar onze nieuwe brochure opgehaald kan worden en waar je je kind of jezelf gelijk kunt aanmelden voor muziekles of voor een muziek, theater of beeldende cursus of workshop. Voor de kinderen komt er een leuk springkussen op het plein voor het gemeentehuis.

In de Dorpskerk kun je een gratis proefles kerkorgel krijgen van Anja van der Ploeg.

In de week voor 12 september kunnen kinderen meedoen met een gratis workshop muziek op schoot, muziekspeeltuin, djembé, tekenen, spelen in een band of het kinderpopkoor of tienerpopkoor. Kijk in onze agenda wanneer deze workshops plaats gaan vinden.

Voor alle workshops en proeflessen moet je je van te voren opgeven ivm beschikbaarheid. Dat kan telefonisch 0251 836003 of via de email info@cultuurhuisheemskerk.nl.