skip to Main Content

Samen zingen, dansen, luisteren en muziek maken bij (oude en nieuwe) liedjes, die passen bij het jaargetijde, is niet alleen erg leuk om te doen, het is ook een belangrijke ondersteuning in het ontwikkelingsproces van jonge kinderen. Kinderen worden geboren met een natuurlijke gevoeligheid voor muziek. Baby’s luisteren met grote aandacht naar een liedje en rustige kniespelletjes worden met plezier gespeeld. Peuters zingen zelf erg graag en vinden het leuk om bijvoorbeeld met eenvoudige muziekinstrumenten te experimenteren.

Deze gezellige cursus is bedoeld voor kinderen vanaf ongeveer 1,5 jaar tot 4 jaar. Belangrijker dan de leeftijd is het of het kind zelfstandig kan lopen. Als dat het geval is, zullen kind en begeleider veel plezier aan de cursus beleven. Bij veel animo worden er twee groepen van maximaal 10 kinderen (met een volwassene) gevormd. De inschrijving is voor een kind met een volwassene. Dit kan een ouder, grootouder, oppas of iemand anders zijn. Het is echt niet belangrijk dat u kunt zingen of een instrument bespeelt. Iedereen kan meedoen!

De cursus iwordt gegeven door Deborah de Liever. Na de les is er gelegenheid om nog even gezellig na te zitten met een kopje thee/koffie en limonade wanneer de coronamaatregelen dat weer toestaan.

Startdatum Einddatum Aantal lessen Lesdag Starttijd Eindtijd Docent
02/10/20 27/11/20 8 Vrijdag 09:00 09:45 Deborah Liever Inschrijven
12/02/21 09/04/21 8 Vrijdag 09:00 09:45 Deborah Liever Inschrijven

Lesgeld is € 80

Lesgeld (gebaseerd op 35 lesweken)

Het lesgeld zijn gebaseerd op 35 lesweken.

Lesgeld Bedrag
Korte cursus tarief (kennismaking) € 80

Back To Top
X