skip to Main Content

Onze leerling Nikhil is 10 jaar en speelt fabuleus gitaar. Hij krijg les bij Martijn Ensing. Deze zondag verzorgt Nikhil de prelude van het zondagsconcert bij Chateau Marquette.

Nikhil was 6 jaar oud toen hij zijn eerste gitaar kreeg met kerst. Hij bespeelde deze af en toe omdat hij het leuk vond. In groep 4 kwamen muziekleraren met verschillende instrumenten in zijn groep om kennis te maken. Nikhil wilde sowieso naar muziekles en koos voor gitaar omdat hij het heel leuk vond om deze te bespelen. Hij vindt gitaar bijzonder omdat bij veel liedjes als achtergrond gitaar wordt gespeeld.

Iedere 3e zondag van de maand, presenteer Chateau Marquette, samen met Cultuurhuis Heemskerk Marquette Classique. Een jonge talentvolle musicus uit Nederland of daarbuiten in het hoofdprogramma en een leerling van Cultuurhuis Heemskerk in het voorprogramma, de prelude. Presentatrice Anita Sanders verzorgt een interview met de musici om zo ook kennis te maken met de mens achter de muziek.

Het concert begint om 11.00 uur. Na afloop kunt u eventueel genieten van een lunch of high tea in het Chateau.

Voor reserveren en meer informatie over het zondagochtendconcert van Marquette Classique kun u terecht op de volgende websites: https://www.hotel-marquette.com/Events/Agenda

Back To Top
X