Sinds mijn negende jaar speel ik met veel plezier blokfluit en geef les vanaf mijn vijftiende. Na mijn studie aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam ben ik begonnen met zanglessen. Momenteel geef ik blokfluitles, dirigeer ik verschillende blokfluitensembles, bouw en bespeel ik bamboefluiten met kinderen en volwassenen en geef ik concerten met verschillende ensembles als blokfluitist en zanger.

Voor mij is de blokfluit met zijn pure klank het mooiste instrument dat er bestaat.

In mijn lessen wil ik de liefde voor dit instrument delen met mijn leerlingen aan de hand van de vele literatuur die ervoor geschreven is. Centraal in de lessen staat het vergroten van de technische vaardigheden van de leerling, het leren studeren en het luisterend spelen. Ook besteed ik aandacht aan muziektheorie en improvisatie. Voorop staat het plezier in het maken van muziek.

Wil je blokfluit leren spelen? Of lijkt het je leuk om het eens te proberen? Meld je dan aan. Beginners en gevorderden van alle leeftijden zijn van harte welkom.

Voor gevorderde spelers is er de mogelijkheid om mee te spelen in blokfluitensemble Recorders Round; aanvang 20:00 uur.

Bij voldoende aanmelding (minimaal 3 personen) ga ik gedurende de wintermaanden een korte cursus Bamboefluitbouwen en bespelen geven.

Lesdag maandag

Het is mogelijk eerst een proefles te nemen. Lessen worden in overleg ingepland.

Voor meer informatie graag contact opnemen via e-mail of telefoon.

Info en inschrijven tot 21 jaar via Cultuurhuis Heemskerk: info@cultuurhuisheemskerk.nl | of t. 0251 836 003.

Info en inschrijven vanaf 21 jaar bij Brigit de Klerk.

brigit.deklerk@gmail.com

of t. 06 40070009