TARIEVEN MUZIEKLESSEN

De prijs van de muzieklessen is afhankelijk van het aantal lesminuten per week. Afhankelijk van de ambitie, het niveau en de mogelijkheden van de leerlingen kan in overleg met de docent het aantal minuten per week worden vastgesteld. Voor de meeste instrumenten is 20 minuten de minimale en 60 minuten de maximale duur van een les. Lessen in een duo of trio zijn alleen mogelijk als er voldoende leerlingen van vergelijkbaar niveau en leeftijd zijn die samen geplaatst kunnen worden.

Privéles 

Minuten les per week Prijs per leerling Per maand (10 termijnen) 
20* €586 €58,60 
25 €734 €73,40 
30 €882 €88,20 
*de lesvorm van 20 minuten is niet voor alle instrumenten geschikt 

Samen op les 

(afhankelijk van mogelijkheid tot plaatsing)

Aantal leerlingen Minuten les per week Prijs per leerling Per maand (10 termijnen) 
40 €586 €58,60 
60 €882 €88,20 
60 €586 €58,60 

TARIEVEN CURSUSSEN

De prijs van een cursus is afhankelijk van de tijd, duur en beschikbaarheid van de betreffende docent. Deze tarieven zijn te vinden bij elke cursus. Heb je hier vragen over?

GEZINSKORTING

Er kan gebruik gemaakt worden van gezinskorting op jaarcursussen. Voor het  tweede kind dat een jaarcursus volgt, 5% korting, vanaf het  derde kind uit één gezin, 10% korting. Dit kan worden aangegeven op het inschrijfformulier bij het venster, opmerkingen. Deze gezinskorting is ook van toepassing op korte cursussen. De korting wordt toegepast op de goedkoopste activiteit.

FINANCIËLE ONDERSTEUNING

Voor gezinnen die het minder breed hebben, is financiële steun beschikbaar. Kijk daarvoor op deze pagina  à Jeugdfonds Sport & Cultuur

GRATIS BASISCURSUSSEN

Nieuwe leerlingen t/m 12 jaar krijgen in hun eerste en tweede jaar dat zij op les zitten een gratis cursus Muzikale vorming (aanmelden bij Basiscursus Muziek).