skip to Main Content

Titia Mijnen-Joosen
Piano / Popkoor Mi Canto

06 – 53 60 55 07
titia.mijnen@telfort.nl

Al heel jong ben ik begonnen met pianospelen en vanaf dat moment werd muziek maken mijn grote passie. Op het Conservatorium Alkmaar begon ik mijn opleiding met AMV/Schoolmuziek. Deze opleiding is heel breed en leidt je op tot een allround muziekdocent. Behalve het hoofdvak kreeg ik zangles, saxofoonles en koordirectie. In die tijd besloot ik op hetzelfde Conservatorium toelating te doen voor hoofdvak Piano. Dat werd mijn allergrootste passie: De piano!!! Ik wilde heel graag mezelf verder hierin ontwikkelen en werd toegelaten voor de richting “Klassiek”.

Ik heb mijn opleiding afgerond bij de bevlogen pianodocent : Harry Vooren.

Behalve mijn specialisme op het gebied van klassieke muziek ben ik bekend met Spaanse muziek en andere muziekstijlen. Het onderwijzen van de pianotechniek, lesgeven aan jong en oud, het aanleren van het notenschrift en algemene kennis. Inspelen op de behoeftes en wensen van de leerling. Het werken stap voor stap volgens een pianomethode. Enthousiasme overbrengen op mijn leerlingen en samen fijn muziek maken. Het doel van mijn lessen is het plezier in het pianospelen en het werken aan de muzikale ontwikkeling van de piano-leerling van alle leeftijden.

Bij Cultuurhuis Heemskerk geef ik les op vrijdag. ’s Ochtends als dirigente van Popkoor Mi Canto (www.Micantopopkoor.nl) en ’s middags pianoles.

Lesdag: vrijdag vanaf 16.00 uur.

Het is mogelijk eerst een proefles te nemen. Lessen worden in overleg ingepland.
Voor meer informatie graag contact opnemen via e-mail of telefoon.

Info en inschrijven tot 21 jaar via Cultuurhuis Heemskerk: inschrijfformulier | of t. 0251 836 003.
Info en inschrijven vanaf 21 jaar bij Titia Mijnen-Joosen.

Back To Top