Skip to content

Op zaterdag 16 september vieren we de opening van het nieuwe culturele seizoen van Heemskerk! Dit doen we met optredens van leerlingen van het cultuurhuis, muziekvereniging St. Caecilia en dansscholen Patty’s Dance Studio en De Danstuin.

In de ochtend hebben we voor de kleintjes een peuter & kleurprogramma. Er zijn workshops Muziek op Schoot voor kinderen van 2 tot 4 jaar, en de Muziekspeeltuin voor kinderen van 4 tot 6 jaar. In de Bibliotheek kan je je lekker laten voorlezen door Marina.

Vervolgens gaat de rest van het programma in de middag van start. Wil je een nieuw instrument uitproberen? Dat kan door binnen te lopen in één van onze lokalen voor een open les of om antwoord te krijgen op al je vragen aan onze docenten. In het tekenatelier en Talentenlab kunnen alle creatievelingen met hun handen aan de slag, bij ons Green Screen kan je je laten neerzetten als rockster of… wat je eigenlijk maar wilt! Al onze activiteiten zijn niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassenen. In de Bibliotheek worden ook diverse lezingen gegeven.

Het volledige programma volgt binnenkort. Zet zaterdag 16 september maar alvast in je agenda!

Back To Top