skip to Main Content
Muziek Op Schoot Workshop: Kerst(b)engels

Muziek op schoot workshop: Kerst(b)engels

Datum/Tijd
18 dec 2021
10:45 - 11:45

Locatie
Cultuurhuis Heemskerk
Maerten van Heemskerckplein 5


Doe je gezellig mee met deze Kerstworkshop Muziek op Schoot? Met alle kleine kerstengeltjes en bengeltjes gaan we muziek maken en beleven. Na afloop drinken we gezamenlijk koffie en limonade.

Samen zingen, dansen, luisteren en muziek maken bij (oude en nieuwe) liedjes, die passen bij het jaargetijde, is niet alleen erg leuk om te doen, het is ook een belangrijke ondersteuning in het ontwikkelingsproces van jonge kinderen. Kinderen worden geboren met een natuurlijke gevoeligheid voor muziek. Baby’s luisteren met grote aandacht naar een liedje en rustige kniespelletjes worden met plezier gespeeld. Peuters zingen zelf erg graag en vinden het leuk om bijvoorbeeld met eenvoudige muziekinstrumenten te experimenteren.

Deze gezellige workshop is bedoeld voor kinderen vanaf ongeveer 1,5 jaar tot 4 jaar. Belangrijker dan de leeftijd is het of het kind zelfstandig kan lopen. Als dat het geval is, zullen kind en begeleider veel plezier aan deze workshop beleven. De inschrijving is voor een kind met een volwassene. Dit kan een ouder, grootouder, oppas of iemand anders zijn. Het is echt niet belangrijk of je kunt zingen of een instrument bespeelt. Iedereen kan meedoen!

Wanneer je vier van de vijf  workshops volgt, krijg je € 5,- korting.

Meer info en aanmelden: Kerst(b)engels 

Back To Top
X