Gabriëlla Munier
Muziekspeel- en proeftuin

info via Cultuurhuis Heemskerk

Gabriëlla studeerde in 2008 af als Docent Muziek aan het Conservatorium van Alkmaar. Ook heeft zij, binnen en buiten Nederland, na haar studie verschillende summerschools, masterclasses en bijscholingen op het gebied van muziek en theater gevolgd.

Na haar opleiding is Gabriëlla vooral werkzaam als muziekdocent op verschillende basisscholen binnen en buiten Amsterdam. Daarnaast geeft ze les op verschillende muziekscholen, en begeleidt zij een aantal kinderkoren. Ook heeft ze een eigen lespraktijk en geeft ze o.a. muziektheorie en muziekcoaching aan leerkrachten.

Naast het lesgeven treedt Gabriëlla regelmatig op en componeert zij graag nieuwe liedjes en muziek in verschillende stijlen. Twee maal per jaar geef ik een muziekcursus voor het jongere kind tijdens de Speemee-actie. Muziekspeeltuin voor kinderen uit groep 1, 2 en 3 en de Muziekproeftuin voor kinderen uit groep 4 en 5. Beide cursussen zijn algemene muziekcursussen waarbij op spelenderwijs gewerkt wordt met ritmes, instrumenten en liedjes.

Lesdag: dinsdag

Voor meer informatie graag contact opnemen via e-mail of telefoon.

Info en inschrijven tot 21 jaar via Cultuurhuis Heemskerk: inschrijfformulier | of t. 0251 836 003.
Info en inschrijven vanaf 21 jaar bij Gabriëlla Munier,

muniermusic@hotmail.com, t.